Ons

Bedrijf

Al vanaf 1966 zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van pakketten, post, waardedocumenten e.d. van en naar elk adres in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren banken, notaris- en advocatenkantoren, rederijen, ziekenhuizen, laboratoria, ministeries en andere overheidsinstellingen.

Bestelauto in Rotterdam met uitzicht op de Kop van Zuid

Door een hoge graad van automatisering en een optimale samenwerking tussen binnen- en buitendienst wordt een grote mate van efficiency gewaarborgd. Als u het vervoer van uw goederen overlaat aan Bonnes Bestel Service bent u verzekerd van:

  • een betrouwbare en controleerbare aflevering
  • behandeling door in eigen huis opgeleide, gescreende en representatieve mensen in representatieve auto's
  • een waterdichte registratie met tijdvermelding van afhaal- en bezorgadres

Onze vloot bestaat uit een groot aantal goed onderhouden en verzorgd uitziende bedrijfswagens. Al onze wagens zijn voorzien van de modernste communicatiemiddelen, zodat op elk gewenst moment kan worden nagegaan waar een zending zich bevindt en indien nodig en/of gewenst wordt aansluitend de klant geinformeerd.

Koerier bestellen

Of u nu een klein pakket of een volledige vrachtlading wilt verzenden: plan vandaag nog eenvoudig uw rit via ons webordersysteem!

Rit aanvragen

Logo Clean & Green Logo NIWO Eurovergunning Logo Transport Logistiek Nederland Logo ECOSTARS Rotterdam

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van o.a. pakketten, post en waardedocumenten van en naar elk adres in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. Kortom, het vervoer van zendingen met een minimum aan transportrisico's!