Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Uw wereld wordt iets kleiner en uw werk iets eenvoudiger... wanneer u vertrouwt op de jarenlange ervaring en de betrouwbare kwaliteit van Bonnes Bestel Service!

Wij staan geheel tot uw dienst om uw waardevolle zendingen op uiterst professionele wijze voor uw bedrijf te vervoeren. Rechtstreeks afhalen en bezorgen op elk adres in Nederland en Europa.

Bedrijfswages Bonnes Bestel Service op rij geparkeerd voor de loods

Bonnes Bestel Service is gespecialiseerd in tijdkritische goederenvervoer. Onze stipte levering, grote klantvriendelijkheid, persoonlijk en op een afgesproken tijdstip overhandigen van de zending, is de reden waarom u voor ons kiest.

Bonnes Bestel Service onderscheidt zich op de koeriersmarkt door de korte afhaaltijden: in de regio Stad Rotterdam binnen 15 minuten en in de regio Groot Rotterdam binnen 30 minuten (tijden zijn natuurlijk afhankelijk van de verkeersdrukte).

Koerier bestellen

Of u nu een klein pakket of een volledige vrachtlading wilt verzenden: plan vandaag nog eenvoudig uw rit via ons webordersysteem!

Rit aanvragen

Logo Clean & Green Logo NIWO Eurovergunning Logo Transport Logistiek Nederland Logo ECOSTARS Rotterdam

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van o.a. pakketten, post en waardedocumenten van en naar elk adres in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. Kortom, het vervoer van zendingen met een minimum aan transportrisico's!